You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Dr. Sirmā priekšlikumi perfekti izceptam ķirbim

Dr. Sirmais šokā: "Pupiņas ir jānoskalo!"

Kā stāsta šefpavārs Mārtiņš Sirmais, Latvijā lielākoties veikalos ir nopērkams pudeļu ķirbis un Hokkaido ķirbis – no tiem viņš iesaka izvēlēties otro variantu, jo, lai gan pēc izskata tas nav tik glīts, garša būs daudz labāka.

Reklāma

Ko viņam likt klāt? Sirmais svaigumam iesaka pievienot mazliet timiāna lapas, riekstu garšai lazdu un Indijas riekstu sviestu, kā arī apelsīnu sulu un mizu.

Sirmais māca – ja tu ber garšvielas pa taisno uz dārzeņiem, gaļas utt., tad tās uzreiz pielīp tur, kur nokritušas, bet, ja garšvielas iemaisīsi kādā taukvielā, tad tās nonāks vienmērīgi pa visu ēdienu.

Kāpēc izvēlēties Hokkaido ķirbi? Jo tas apcepsies smuko brūns, bet iekšiņa būs palikusi vēl ar svaigu garšu.

Vairāk par ķirbju cepšanu skaties video!

Lasi arī:

Ātra vakariņu recepte: dārzeņi ar malto gaļu

Mārtiņš Sirmais dalās receptē, kā mājās ātri pagatavot vienkāršu picu

Vienkārši padomi ceļā uz ideāli izceptu zivi

Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Ilustratīvs attēls. Foto: Pexels

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Saturs turpināsies pēc reklāmas