You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

FOTO: Sabiedrībā zināmi cilvēki bauda vēl nebijušu piecu kārtu maltītes piedzīvojumu

Pagājušās nedēļas nogalē vairākas sabiedrībā zināmas personības bija pulcējušās uz vēl nebijušu piecu kārtu labākas maltītes pusdienu piedzīvojumu, ko īstenoja mazumtirdzniecības franšīzes tīkls "Narvesen" kopā ar pasākuma vadītāju Armandu Simsonu, ēdienu eksperti Ingūnu Strodi, uztura speciālisti Lizeti Pugu un ēdienu stilisti Lindu Vilmansoni-Virbuli, lai atklātu uzņēmuma jauno privāto preču zīmi "Good Food".

Pasākumā ieradās tādi viesi kā satura veidotājas Endija Kalniņa jeb Kalendy, Iveta Simsone un Svetlana Žigajeva, mūziķi Kato, Miks Dukurs un Miks Galvanovskis, kā arī fitnesa treneres un satura veidotājas Sendija Gabriela Oficiere un Danute Tamme, hokejists Jēkabs Rēdlihs ar sievu Ievu Zvaigzni-Rēdlihu, bloga lindasvirtuve.lv autore Linda Tellgrena un citi.

Pasākuma viesi, nākot uz pusdienām, zināja vien to, ka viņus sagaida restorāna cienīga maltīte, un tikai pašā noslēgumā par pārsteigumu visiem tika atklāts, ka ēdieni, kas tika celti galdā, ir "Narvesen" jaunās preču zīmes "Good Food" produkti.

"Good Food" ir uzņēmuma jaunā privātā preču zīme, kas apzīmē augstvērtīgu, vērtīgām uzturvielām bagātu produktu līniju, kurā ietilpst gaļas, zivju un augu valsts ēdieni. Katra no šajā līnijā iekļautajām maltītēm ir gatavota no rūpīgi izraudzītām un sabalansētām izejvielām, lai būtu gan garšīga, gan augstvērtīga. Četri no pasākumā baudītajiem ēdieni pieejami jau "Narvesen" ar produktu nosaukumiem: Poke ar lasi un ponzu mērci, Pilngraudu pastas salāti ar mocarellu un tomātiem, Olu nūdeļu voks ar dārzeņiem, Cepta vistas fileja ar rīsiem un dārzeņiem.

Foto: Publicitātes

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas