Jau vairāk nekā septiņus gadus 25 gadus vecais indietis Gokuls dzīvo Latvijā, kur ir ieguvis augstāko izglītību un šobrīd studē maģistrantūrā Rīgas Tehniskajā universitātē.
Gokuls ir kļuvis populārs sociālajos tīklos, daloties ar asprātīgiem un informatīviem stāstiem par savu dzīvi Latvijā. Cilvēki viņu atpazīst un pat saka, cik labi, ka viņš veido tik interesantu saturu par latviešu valodu un dzīvi Latvijā, jo tas ļauj arī pašiem paskatīties uz savu ikdienu no cita skatupunkta.
Jautāts, vai viņu bieži atpazīst, Gokuls atbild, ka diezgan bieži, bet ne visi nāk klāt un saka to. Viņš atceras kādu amizantu atgadījumu: "Reiz braucu tramvajā, un man blakus sēdēja meitene, kas telefonā skatījās "Tik Tok" video. Sanāca tā, ka tieši viņai ieslēdzās mans video. Skaidri atceros, viņa skatījās te uz mani, te uz telefonu, sapratu, ka viņa mani atpazina."
Gokuls atzīst, ka kopumā viņam patīk latviešu virtuve, piemēram, aukstā zupa, taču ir kāds ēdiens, ko viņš nesaprot un visticamāk arī nekad nemēģinās.
Galerts – želeja un gaļa, manuprāt, neiet kopā. Man želeja asociējas ar kaut ko saldu,
spriež Gokuls.
Runājot par izacinājumiem dzīvojot Latvijā, Gokuls neslēpj, ir grūti atrast darbu, kur var strādāt tikai ar angļu valodas zināšanām. Tāpat pierast pie aukstā gadalaika ir bijis visai izacinoši. "Man mīļākā frāze ir "man ir auksti"," stāsta Gokuls un piebilst, ka viņš mācās sadzīvot ar Latvijas ziemām. Viņš pauž, ka pagaidām plāno Latvijā uzkavēties vēl pāris gadus, "taču nekad neko nevar zināt"
Lasi arī!
Brits, indietis un zviedriete atklāj, kuri latviešu ēdieni viņus pārsteiguši visvairāk

lifeinlatviaa/Instagram