You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

“Kebab house” – vairāk nekā kārtējā Rīgas kebabnīca

Visiem zināms, ka kebabu un suši izcelsme meklējama tālu prom no Latvijas, tomēr šie Tuvo un Tālo Austrumu ēdieni pēdējo desmit piecpadsmit gadu laikā iekarojuši neviena vien latvieša garšas kārpiņas. Un lai gan daļai no mums šie ēdieni, īpaši kebabi, asociējas ar fast-food, ko pasūtīt uz mājām vai paķert teju uz katra Rīgas stūra, īsti gardēži novērtē labu kafejnīcu, kur tos baudīt kopā ar gadiem kokteiļiem, labu kafiju un izcilu desertu. Tieši tāda ir pašmāju restorānu tīkla “Kebab house” filozofija.

Divas garšas vienā mājā

Vai Tavās mājās un draugu lokā arī mēdz būt strīdi par to, kur ieturēt maltīti? Kāds vēlas kebabu, cits burgeru, bet vēl kādam kārojas, ko gardu no austrumu virtuves. “Kebab house” piedāvā risinājumu – gardi kebabi, burgeri un suši zem viena jumta. Kādam varbūt šī kombinācijas liksies dīvaina, tomēr “Kebab house” ir veiksmīgi pierādījis, ka šis koncepts strādā un ir tieši tas, kas klientiem vajadzīgs. Šobrīd “Kebab house” zīmols Rīgā paplašinājies līdz 4 restorāniem – Dzirnavu ielā 115, Dzirciema iela 7a, Valērijas sēklas ielā 6 un Purvciemā Vaidavas iela 12 – no kurām trijās iespējams pasūtīt arī suši.

Pirmais “Kebab house” savas durvis vēra vaļā 2018. gadā, kad divi latviešu puiši, kuri strādāja ēdināšanas un apkalpošanas sfērā, nolēma radīt savu ideālo kebabnīcu, piedāvājot rīdziniekiem un pilsētas viesiem īpašus kebabus ar pašu gatavotām mērcītēm, kvalitatīvu gaļu, svaigiem dārzeņiem, gardiem dzērieniem un unikāliem desertiem. Laikam ejot, restorānu īpašnieki secināja, ka klientu ēdienkāres apmierināšanai kaut kas pietrūkst, tāpēc 2023. gadā piedāvājums tika papildināts ar lielisku suši. “Kebab house” suši tiek gatavots no Norvēģu jūrā ķerta laša, īstiem Japānas rīsiem un pašu izstrādātām mērces receptēm.

“Mums ir ļoti svarīgas detaļas. Esam sākuši eksperimentēt ar kebaba gaļas marinādēm, mūsu mērces tiek gatavotas uz vietas no īstām un dabīgām izejvielām, pie katra jauna suši rullīša tiek īpaši piedomāts un tas tiek izveidots pēc patiesām japāņu receptēm. Par cik šobrīd dažādas kebabnīcas ir uz katra stūra, mēs cenšamies mūsu kebabus un pārējo ēdienu un dzērienu piedāvājumu padarīt īpašāku un pēc iespējas veselīgāku. Mēs ieliekam mīlestību katrā kumosā,” uzsver “Kebab house” restorānu tīkla līdzīpašnieks Edgars Miķelsons.

Arī sojas mērce tīkla restorānos tiek bagātināta ar garšvielām, kas to padara vēl īpašāku un garšīgāku nekā citviet. Turklāt suši “Kebab house” restorānos tiek pasniegti lielākā izmērā, lai arī stiprā dzimuma pārstāvjiem nebūtu mazuma piegaršas un pietiktu ar vienu porciju. Restorāna piedāvājumā ir dažādi gaļas burgeri un opcijas veģetāriešiem, interesantas uzkodas, unikāli deserti un plaša kokteiļu un dzērienu izvēle.

“Kebab house” izpleš spārnus arī citviet pasaulē

Šogad uzņēmums pieņēma izaicinājumu atvērt restorānu arī ārpus Latvijas robežām. “Cenšamies augt un attīstīties ik mirkli, tāpēc šogad pieņēmām izaicinājumu un atvērām savu pirmo “Kebab house” Torrevieja pilsētā Spānijas dienvidaustrumos,” atklāj Miķelsons. Nākotnē zīmols plāno attīstīties vēl plašāk, bet tikmēr aicina ikvienu izvēlēties savu maltīti un ciemoties kādā no esošajām lokācijām, lai nobaudītu īpaši izstrādātās receptes restorānu mājīgajās telpās, vasaras terasē vai līdzņemšanai.

Foto: Kebab house

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas