You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: auzu pārslu batoniņi ar banāniem un šokolādi

Foto: ekrānšāviņš no bichettecreation/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no bichettecreation/Instagram

Šie auzu pārslu batoniņi ar banāniem, šokolādi un riekstiem ir īsts gardums, kas apvieno veselīgus un saldus elementus vienā kumosā! Katrs kumoss ir ne tikai garšīgs, bet arī pilns ar labumiem, kas sirdij un ķermenim sagādā prieku. Ideāli piemēroti kā brokastis, uzkoda vai veselīgs deserts!

Reklāma

Nepieciešams:

  • 350 g auzu pārslu;
  • 4 ēdamkarotes kokosriekstu eļļas;
  • 3 nogatavojušies banāni;
  • 250 g tumšās šokolādes;
  • Rieksti – lazdu rieksti, valrieksti u. c. pēc izvēles.

Pagatavošana:

Saspaidiet banānus, līdz tie kļūst par biezeni. Pievienojiet auzu pārslas un kokosriekstu eļļu, labi samaisiet.

Izklājiet maisījumu starp divām cepampapīra lapām un izveidojiet mīklu vienmērīgā kārtā. Sagrieziet batoniņus sev vēlamā lielumā un nedaudz tos izretojiet.

Cepiet 180°C apmēram 15–20 minūtes, atkarībā no batoniņu biezuma. Pārliecinieties, ka tie ir kļuvuši zeltaini un kraukšķīgi.

Ļaujiet batoniņiem atdzist uz režģa pēc izņemšanas no krāsns.

Kausējiet tumšo šokolādi mikroviļņu krāsnī līdz pilnīgai izkušanai.

Uz katra batoniņa uzlieciet vienu tējkaroti izkausētas šokolādes.

Uzlieciet virsū riekstus, lazdu riekstus, valriekstus vai citus riekstus pēc vēlēšanās.

Novietojiet batoniņus ledusskapī uz 30 minūtēm, lai šokolāde sacietē.

Kad šokolāde ir sacietējusi, gardie auzu pārslu batoniņi ir gatavi baudīšanai!

Izmēģini arī:

Garšu eksplozija – kanēļa un medus siera kūka

Vieglā recepte: Ārkārtīgi gardi marinētie šampinjoni

Foto: ekrānšāviņš no bichettecreation/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no bichettecreation/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Saturs turpināsies pēc reklāmas