Viesojoties Laimas Vaikules mājās, aktieris Andris Bulis tur satiek vēl kādu slavenību - šefpavāru Lauri Aleksejevu. Viņš dziedātājas mājās viesojoties vismaz reizi gadā gatavojot ēdienu Laimas vīra Andreja dzimšnas dienas viesībām. Šefpavārs arī pastāsta, ka Laima un Andrejs ļoti lepojas ar vietējo ražotāju produktiem un tos labprāt bauda arī viņu viesi, kuri šeit ierodas no dažādām pasaules malām. Viesiem patiesi garšojot viss pasniegtais, taču ir kāds īpašs Laimas Vaikules deserts, kas nevienu neatstājot vienaldzīgu.
"Laimai ir sava recepte kolosālai tortei, kolosālam desertam un to, es domāju, jau zinās plašāka sabiedrības daļa.
Tas ir plānās šķēlēs sagriezts zefīrs, baltais zefīrs, kurš ir kārtās salikts ar saberztām zemenēm, ja ir meža zemenes - tad vispār ideāli, putukrējumu. Tad tā tas viss liekās kārtās un pa virsu tiek uzkaisīta rīvēta "Rigonda" šokolāde."
Vairāk skaties:
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas