You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vienkāršas receptes un iedvesma gardākai dzīvei - sākas raidījuma "Našķoties" jaunā sezona!

"Našķoties" Zanes dārzeņu pasta ar vistu un zaļumiem, STV Pirmā

"Našķoties" Zanes dārzeņu pasta ar vistu un zaļumiem, STV Pirmā

Kad mājās palikts gana, laiks doties atkal ārā – pēc piedzīvojumiem, jaunām garšām, iedvesmas un pašmāju audzētāju un ražotāju labumiem. Tieši to populārā grāmatas un bloga “Našķoties” autore Zane Grēviņa arī darīs – kulinārijas raidījuma “Našķoties” jaunā sezona pie “STV Pirmā!” skatītājiem nonāks no 3. oktobra sestdienu rītos plkst. 9:35, bet lietotnē “Shortcut” būs skatāma jebkurā sev ērtā laikā jau no 24. septembra. Zane viesosies gan pie krāsaino un dažādo formu tomātu, asu jo asu čili un veselīgo smiltsērkšķu audzētājiem, gan noskaidros kazas siera noslēpumus pie runīgajiem un sirsnīgajiem kazu saimniekiem, pati saviem spēkiem veidos krāsaino pastu un pat pārvarēs bailes un ķersies pie koka dēlīšu apdedzināšanas. Iedvesmas pilna un gardiem produktiem azotē, viņa atgriezīsies savā virtuvē, lai kopā ar uzticamo palīgu – suņuku Susuru – gatavotu neaizmirstamas maltītes: sākot no uzkodām un pikantiem tako, līdz pat sātīgiem pīrāgiem un pastas sacepumiem.

Ik raidījumu Zane dosies pēc kāda īpaša produkta, bez kura viņas recepte nav iedomājama. Reizēm tās būs zināšanas par virtuvē tik nepieciešamo koka dēlīšu vai māla trauku ražošanu, kādu citu – viņa meklēs pašu produktu – smiltsērkšķus, sieru vai gardās pašmāju mērcītes. “Raunas zaļais siers”, dēlīšu un ādas izstrādājumu ražotāji “Mad and Spring”, tomātu saimniecība “Dzērves”, čili un mērču ražotāji “Burka un Ledus,” “Zelt” smiltsērkšķi, zemnieku saimniecība “Līvi”, kur top gardais kazas siers – šie ir tikai daži no uzņēmumiem, kuri palīdzēs Zanes receptes padarīt tik īpašas un atklās sava produkta tapšanas stāstu – no idejas, līdz pirmajām ogām vai unikāliem māla traukiem virtuvē.

Pirmajā jaunās sezonas raidījumā “Našķoties” Zane dosies uz Raunu pie sirsnīgās Ceriņu ģimenes, lai izzinātu zaļā siera noslēpumus un kopā ar Ceriņu ģimenes jaunākajām atvasēm gatavotu krāsaino pastu. Liels būs viņas pārsteigums, kad dāvanā saņems speciāli viņai un Susuram sagatavoto kasti ar burkānu pastu. Atgriezusies savā virtuvē, Zane gatavos sātīgu daudzsieru pastas sacepumu, iedvesmojot kulinārijas eksperimentiem arī skatītājus. ““Našķoties” jaunajā sezonā došos pie dažādiem ne tikai ēdamu, bet arī virtuvē noderīgu lietu ražotājiem. Aplūkošu īstāko tomātu paradīzi, pagaršošu pasaulē asāko piparu, iemēģināšu savu roku kazas slaukšanā, kā arī došos citos ar ēdienu saistītos piedzīvojumos. Neiztrūkstoši arī šajā sezonā pēc viesošanās dažādās saimniecībās, atgriezīšos virtuvē pie sava kolēģa Susura, lai kopīgi pagatavotu dažādus sātīgus un interesantus gardumus,” “panašķoties” ar raidījuma jaunajā sezonā sarūpētajiem pārsteigumiem ļauj Zane Grēviņa.

Iedvesmojies jaunām kulinārijas virsotnēm un dzīvo garšīgi kopā ar ēdienu blogeri Zani Grēviņu un raidījuma “Našķoties” jaunajām sērijām – meklē tās jau no 24. septembra ceturtdienās lietotnē “Shortcut”, bet no 3. oktobra sestdienās, plkst. 9:35 televīzijā sievietēm “STV Pirmā!”


Lūk, iepazīsties ar dažām "Našķoties" Zanes receptēm, kuras jau daudzi iemīļojuši:



"Našķoties" Zanes dārzeņu pasta ar vistu un zaļumiem, STV Pirmā

"Našķoties" Zanes dārzeņu pasta ar vistu un zaļumiem, STV Pirmā

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas