Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Ātrās rabarberu plātsmaizes recepte

Rabarberu plātsmaize. Foto: foto - Phillip Glickman, Unsplash

Rabarberu plātsmaize. Foto: foto - Phillip Glickman, Unsplash

Rabarberu sezona rit pilnā sparā un plātsmaizes ir viena no gardākajām lietām, kur izmantot rabarberus. Ne tik pieredzējušām saimniecēm plātsmaize var šķist visai sarežģīts ēdiens, tāpēc par godu šī dāmām piedāvājam ļoti vienkāršoto ēdiena versiju, izmantojot gatavo kūku maisījumu.

Pagatavošana:

Mīklu pagatavojam tieši tā, kā uz etiķetes norādījis ražotājs. Mīklu ielej veidnē, kurā iepriekš ieklāts cepampapīrs. Uzkarsē cepeškrāsni uz 180grādiem. Sagriež rabarberus un pārber pāri mīklai. Liek cepties un cep aptuveni 20 minūtes. Izņem kūku no krāsns un pārlej ar mērci, kura sastāv no sakultām olām, skābā krējuma un cukura. Liek atpakaļ cepties un cep līdz brīdim, kamēr virskārta kļuvusi brūna. Un baudām rezultātu! Lai labi garšo!

Izmēģini arī :

Skābeņu aukstā zupa

Rabarberu saldējums


Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...