Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Ātro pusdienu recepte – krāsnī cepts Heks

Krāsnī cepts Heks. Foto:1188.lv

Krāsnī cepts Heks. Foto:1188.lv

Ja kārojās kas gards un veselīgs – krāsnī cepta zivs būs lieliska izvēle. Protams, vienmēr labāk garšos svaiga zivs, bet arī pareizi pagatavotai saldētajai zivij nebūs ne vainas.

Nepieciešams:

Saldēti Heka liemeņi

Citrons

Sviests

Ķiploks

Sāls

Pipari

Pagatavošana:

Saldētos Heka liemeņu ledusskapī atlaidina. Sagatavo marinādi: kausētu sviestu sajauc ar tējkaroti citrona sulas, pievieno izspiestu ķiploka daiviņu kā arī sāli un piparus pēc garšas. Ar marinādi rūpīgi iesmērē zivis. Cepeškrāsni uzkarsē līdz 180 grādiem. Iemarinētās zivis novieto uz cepešpannas uz kuras iepriekš uzklāts cepampapīrs. Visu pārsedz ar folliju un cep aptuveni 20 minūte. Uzliek grila režīmu, noņem folliju un cep līdz zivs iegūst gaiši brūnu un kraušķīgu garoziņu. Paniedz ar piedevām pēc izvēles.

Izmēģini arī:

Ātrais burgers mājas gaumē

Vienkāršā konservētu tomātu krēmzupa ar garnelēm

Pasta ar ķirbi un vistas fileju




Krāsnī cepts Heks. Foto:1188.lv

Krāsnī cepts Heks. Foto:1188.lv

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas