Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā pagatavot gardu desertu ar samazinātu cukura daudzumu?

Jauna gada sākums jau tradicionāli nes sev līdzi dažādas apņemšanās. Iespējams, ka daudzi no jums, līdzīgi kā raidījuma “Māmiņu kubs” vadītājas, vēlētos samazināt ikdienā uzņemtā cukura apjomu.

Vai to ir iespējams panākt, tomēr pilnībā neatsakoties no iespējas palutināt sevi un ģimeni ar kādu gardu desertu? Izrādās, ka ir! Pēc Ziemassvētkiem un Jaunā gada daudziem droši vien ir aizķērušies piparkūku pārpalikumi, tādēļ raidījumā konditore Ilze Prūse parādīs, kā no tiem pagatavot kārtojumu ar maskarpones krēmu, ogām un pašu vārītu ievārījumu.

Šis deserts izskatās kā nācis no smalka restorāna, taču šajā video uzzināsit, ka patiesībā tā pagatavošana neprasa daudz laika un iemānu, un procesā droši variet iesaistīt arī bērnus. Uzzināsit arī citus derīgus padomus, piemēram, kā pagatavot ievārījumu ar mazāku cukura daudzumu un izteiktāku ogu garšu.

Skatieties arī:

Madaras Meieres uztura padomi un recepte sabalansētai maltītei

Vai vegāns uzturs ir piemērots bērniem - skaidro uztura speciāliste

Kas ir bērna vadīta ēšana un kā to pareizi ieviest?

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas