Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā pagatavot izcilu steiku

Lai arī steiks teorētiski ir salīdzinoši vienkārši pagatavojams ēdiens, ir nianses, kas noteikti jāievēro. Pirmkārt – svarīgi izvēlēties pareizo gaļu. Šoreiz piedāvājam pagatavot Argentīnas Ribeye steiku.

Nepieciešams:

Argentīnas RIBEYE steiks 3. gab pa vidēji 300-400 gramiem uz personu. Divas stundas pirms gatavošanas gaļu izņem no ledusskapja un sasilda istabas temperatūrā. Pēctam gaļu ierīvē ar Extra Virgin olīveļļu. Pēc garšas pievieno sāli un piparus.
Sakarsē pannu , kad panna karsta uzsilda olīveļļu. Liek cepties steiku uz sāniem, abas puses pa 45-60 sekundēm
Pēc tam katru pusi cep 3-4 minūtes atkarībā no gatavības pakāpes. Uz pannas pievieno gabaliņu sviesta, pāris daiviņas ķiploku un rozmarīnu. Kad steiks gatavs, noliek to uz 5 minūtēm atpūsties un uzlej tam virsu uz pannas esošo šķidrumu. Piedevas pēc pašu ieskatiem! Lai labi garšo!

Izmēģini arī :

Debešķīgā Franču sīpolu zupa

Īstās soļankas recepte

Gardais mežacūkas cepetis

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas