Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Kefīra diēta

Kefīra diēta (Image by Devanath from Pixabay)

Kefīra diēta (Image by Devanath from Pixabay)

Kefīrs ir dabisks produkts, ko iegūst no pilnpiena fermentācijas procesā, ko izraisa pienskābās baktērijas, un tas lieti noder, ja vēlies ķermenim iedot atslodzi no iepriekš uzņemtās, smagākās pārtikas. Bez tam, kefīrā veidojas fermenti, vitamīni un antibakteriālas vielas, tādēļ tas darbojas kā antioksidants, uzlabojot ārējo izskatu. Izmēģini šo kefīra diētu, kas ilgst vien 1 nedēļu, un pārliecinies par tās efektivitāti pati. Ievērojot zemāk ieteikto ikdienā ieteicamo kefīra un papildus pārtikas produkta daudzumu, diētas beigās vajadzētu būt zaudētiem 3-4 kg ķermeņa svara. Ilgāk šo diētu turpināt nevajadzētu.

Kefīra diēta

Kefīra diēta sastāv no 2 būtiskiem elementiem: pirmkārt, dienā ir jāidzer 1,5 litri kefīra un, otrkārt, katrā dienā papildus jāēd noteikts daudzums konkrētu produktu:

  • 1. diena – 100 grami vārīta vistas;
  • 2. diena – 100 grami liellopu gaļas;
  • 3. diena – 100 grami zivs;
  • 4. diena – 5 vārīti kartupeļi;
  • 6. diena – augļi un dārzeņi (nav noteikta daudzuma);
  • 6. dienā - atļauts ir tikai kefīrs;
  • 7. diena – iziešana no diētas, kad kefīram lielos daudzumos tiek pievienots negāzēts minerālūdens.

Pēc šīs diētas lēnām vari atgriezties pie ierastā ēšanas ritma, ievērojot sabalansēta uztura principus.

Te arī citi raksti, kas var noderēt:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...