Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

“Našķoties” Zanes vakariņu vistiņas ar pastu

Šoreiz populārā ēdienu blogere Zane Grēviņa televīzijas sievietēm “STV Pirmā!” raidījuma “Naškoties” skatītājus priecē ar krāsainu dārzeņu pastu ar vistu un, protams, zaļumiem. Lai labi garšo!

Sastāvdaļas:

  • 6 vistu šķiņķīši
  • 350 g tomātu gabaliņu savā sulā
  • 200 g šampinjonu (sēņošanas sezonā izcili noderēs visas ēdamās mūsu pašu meža veltes)
  • 2 daiviņas ķiploku
  • 1 sīpols
  • 3 zariņi svaiga rozmarīna
  • 30 g sviesta
  • 2 ēdamkarotes eļļas
  • sāls un malti melnie pipari

Pagatavošana:

1. Vistu šķiņķīšus ierīvē ar sāli un pipariem.

2. Šķiņķīšus apcep apmēram 4 minūtes no abām pusēm sakarsētā pannā izkausētā sviestā un eļļā.

3. Vistas šķiņķīšus no pannas izņem, atlikušajā sviestā un eļļā viegli apbrūnina gabaliņos sagrieztu sīpolu un sakapātas ķiploku daiviņas, tad pievieno šķēlītēs sagrieztas sēnes un tomātu gabaliņus savā sulā.

4. Pagatavotajā mērcē saliek vistu šķiņķīšus un rozmarīna zariņus.

5. Pannu ar šķiņķīšiem pārklāj ar alumīnija foliju, liek līdz 180 °C temperatūrai sakarsētā cepeškrāsnī un gatavo vēl 15–20 minūtes.

6. Kamēr vistiņas gatavojas, pagatavo pastu.

7. Pastu pasniedz ar vistu šķiņķīšiem, biezo mērci un mikrozaļumiem svaigumam.

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas