Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Perfektā, tumīgā kakao recepte!

Kakao, foto - Nica Cn, Unsplash

Kakao, foto - Nica Cn, Unsplash

Vai gribi zināt, kā pagatavot īstu, tumīgu un piesātinātas garšas kakao? Seko pamācībai un tieši šis kļūs par Tavu iecienītāko dzērienu aukstajos ziemas vakaros un ne tika!

Nepieciešams:

  • 1L piens
  • 4 ēd.k. (50g) kakao pulveris
  • 2 ēd.k. ciete (kartupeļu vai kukurūzas)
  • 2 ēd.k. cukurs
  • Šķipsna sāls

Pagatavošana:

Pienu uzvāra, ik pa laikam apmaisot, lai nepiedeg. Izsijā kakao un cieti, pievieno cukuru un šķipsniņu sāls. Pavisam nedaudz pielej pienu un maisa līdz izveidojas viendabīga masa. Pēc tam masu izlej atlikušajā pienā un uzvāra, maisot. Kakao ir gatavs, kad sabiezē, paliek tumīgs.

Ja kakao tumīgums šķiet pārāk biezs, tad var samazināt cietes daudzumu. Tieši ciete ir tā, kas padara garo dzērienu tumīgu.

Šāds kakao lieliski garšo arī ar plombīra saldējumu!

Pagatavo arī citus ziemas un ne tikai ziemas gardumus:

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...