Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Pīlādžu sīrups - recepte

Pīlādži, foto - Anita Austvika, Momenti.lv

Pīlādži, foto - Anita Austvika, Momenti.lv

Ziemā pie karstas tējas pret vīrusiem un saaukstēšanos cīņā nāk dažādi dabas gardumi. Ja pavasarī nepaspēji izvārīt priežu čiekuru sīrupu, tad noteikti vari paspēt pagatavot pīlādžu sīrupu.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Pīlādžogas

Cukurs, 1,3kg

Ūdens

Pagatavošana:

Gatavas un svaigas pīlādžogas attīra no kātiņiem, vairākkārtīgi noskalo. Tīras ogas pārlej ar vārošu ūdeni, lai ogas pilnībā būtu pārklātas un pavāra aptuveni 5 minūtes. Ogas nokāš un izberž caur sietu un vairākkārtīgu marli, bet pāri palikušo ūdeni vienkārši izlej. Iegūto sulu var pavārīt vēl 5 minūtes, izveidosies putas, kuras nosmelt, lai sīrups būtu dzidrāks. Atsevišķi uzvāra tikpat daudz ūdeni, cik iegūts sīrups. Ūdenim uz 1l pievieno aptuveni 1,3 kg cukuru, pievieno sulu, uzkarsē līdz vārīšanās temperatūrai un pilda sterilizētos traukos.

Lasi arī:

Nekad nemet laukā cidoniju sēklas - nenožēlosi!

Cidoniju sīrups – pavisam viegla recepte ziemas vitamīnu devai

Recepte, kā pagatavot ozolzīļu kafiju - ietaupi naudu un uzlabo veselību!

Kā stiprināt imunitāti, lai izvairītos no saaukstēšanās?

Pīlādži, foto - Anita Austvika, Momenti.lv

Pīlādži, foto - Anita Austvika, Momenti.lv

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas