Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Rabarberu - apelsīnu ievārījums: recepte

Rabarberu - apelsīnu ievārījums, attēls no Pixabay.com

Rabarberu - apelsīnu ievārījums, attēls no Pixabay.com

Jūnija sākums jāizmanto lietderīgi un jāpagatavo maksimāli daudz gardumu no rabarberiem, tajā skaitā arī rabarberu - apelsīnu ievārījumu, kas garšo lieliski gan uzreiz pēc pagatavošanas, gan ziemā pie Ziemassvētku cepumiem.

Rabarberu - apelsīnu ievārījumam nepieciešams:

  • 3 kg rabarberu kāti
  • 1 kl apelsīnu
  • 1 kg ievārījuma cukura

Rabarberu - apelsīnu ievārījuma recepte:

  1. Rabarberus nomazgā, nomizo, sagriež gabaliņos;
  2. Apelsīnu nomazgā un ar visu mizu sarīvē vai samaļ gaļas mašīnā;
  3. Liek abus katlā, pievieno cukuru un uz lēnas uguns vāra, visu laiku ievārījumu cītīgi maisot. Jāvāra ievārījums ir kādas 30 minūtes, proti, kamēr viss cukurs ir izkusis un ievārījums savārījies;
  4. Pildi ievārījumu sterilizētās burciņās.

Te arī citas ievārījumu receptes:

Rabarberu - apelsīnu ievārījums, attēls no Pixabay.com

Rabarberu - apelsīnu ievārījums, attēls no Pixabay.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas