Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Gulašzupa uz ugunskura

Gulašzupa, kas gatavota uz ugunskura, ir pati, pati garšīgākā! Noteikti piefiksē šo recepti no “Vakariņš ar savējiem”, jo tā Tev noderēs, gatavojot zupu dārzā! Zemāk vai 1188 Play arī noskaties pievienoto epizodi.

Nepieciešams:

  • Burkāni
  • Kartupeļi
  • Sarkanā paprika
  • Blanšēti tomāti
  • Saspiesti ķiploki
  • Sīpoli
  • Tomātu pasta
  • Adžika
  • Čilli pipars
  • Jaunlopa šķiņķis
  • Garšvielas pēc izvēles : melnie pipari, citronpipari, sāls, lauru lapas, sarkanās paprikas pulveris

Pagatavošana:

Pagatavo buljonu, novārot lielopa šķiņķi un krūtiņu ar kauliem. Pēc tam gaļu atdala un sagriež kubiņos.

Tomātiem notīra mizu, to var darīt blanšējot.

Sagrieztu papriku, burkānus, sīpolus, blanšētus tomātus un ķiploku apcep, pievieno tomātu pastu un sautē, pievienojot novārīto gaļu kubiciņos. Pēc sautēšanas lej klāt iepriekš uzvārīto buljonu, ūdeni un vāra uz ugunskura katlā apmēram 1,5 h. Kubiciņos sagrieztus kartupeļus pievieno apmēram 20 minūtes pirms zupas vārīšanās beigām.

Zupu var pasniegt Lielezera karašas maizes klaipiņā, kuru iepriekš izgrebj un apgrauzdē cepeškrāsnī.

Lūk, arī citas gardas receptes:

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas