Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Recepte – karamelizēti āboli ar biezpienu

Cepti āboli. foto: Tim Douglas, Pexels.com

Cepti āboli. foto: Tim Douglas, Pexels.com

Karamelizēti āboli ar biezpienu ir gards, veselīgs un vienkārši pagatavojams deserts.

Nepieciešams:

- Četri āboli

- 2 ēdamkarotes medus

- Šķipsniņa kanēļa

- Šķipsniņa vanilīna cukura

- 1 paciņa biezpiena

- 1 paciņa – 200ml saldā krējuma

Pagatavošana:

Nomizo četrus ābolus un liek cepeškrāsnī cepties. Pārklāj ābolus ar medu. Kad āboli mīksti, liek tos atdzesēties. Nedaudz pārkaisa kanēli.

1 paciņu saldo krējumu sakuļ pievienojot nedaudz vaniļas cukura. Pievieno biezpienu un visu rūpīga samaisa. Atdzisušos ābolus smalki sagriež vai sarīvē. Deserta trauciņos kārto ābolu masu un pa virsu liek saldā krējuma- biezpiena masu. Pa virsu uzkaisa kanēli. Lai labi garšo.

Izmēģini arī :

Deserts- peldošās salas

Viegli pagatavojamā siera kūka

Rupjmaizes kārtojums


Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...