Ja vakarā gribas pagatavot ko patiesi sātīgu, tad šī būs īstā recepte. Šo ēdienu novērtēs patiesi pastas mīlētāji.
Nepieciešams:Pasta;
Gaļas bumbām:
0,5 kg malta liellopa gaļa un 0.5kg malta cūkgaļa;
Sīpoli;
Ķiploki;
Citronpipari;
Pipari;
Sāls;
Pusglāze ledus augsta ūdens;
4 karotes majonēze;
1 šķēle saldskābā vai baltmaize izmērcēta ūdeni.
Pagatavošana:
Gaļu samaisa ar visām garšvielām.
Cep no abām pusēm.
Mērcei:Kaperi;
Svaigs čilli pipars;
Ķiploki;
Sīpolil
Olīveļļa;
1 kg noblanšēti tomāti;
1 iepakojums fritata vai pasata mērce;
Pipari, citronpipari
Pagatavošana:
Uz pannas ar olīveļļu sacep čilli, ķiplokus un sīpolus līdz tie kļūst caurspīdīgi.
Klāt gāž 1kg noblanšētus tomātus un mērci.
Visu sautē, lai viegli burbuļo.
Pēc garšas pievieno piparus un citronpiparus.
Ja nav vegāni, mērces pamatam var pielikt klāt anšovus.
Beigās visu samaisa kopā.Pagatavošanas laiks 1,5 h.
Vēl receptes pastas ēdieniem: