Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Tortilja ar malto gaļu

Tortilja, Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels

Tortilja, Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels

Tortiljas var pagatavot tik dažādi – ar dārzeņiem ar vistas gaļu, ar malto gaļu un vēl, un vēl.. Šoreiz izmēģini tortiljas ar malto gaļu.

Nepieciešams:

  • Maltā gaļa, 1 kg
  • Sīpols, 1 gab.
  • Sarkanās pupiņas čili mērcē, 1 bundža
  • Konservēta kukurūza, 1 bundža
  • Tomātu mērce
  • Paprika, 2 gab.
  • Tomāti, 3 gab.
  • Tortiljas, 6 gab.
  • Čili pulveris, sāls, pipari pēc garšas

Pagatavošana:

Mazos gabaliņos sagriež sīpolus, tos sacep kopā ar malto gaļu un garšvielām. Gad gandrīz sacepies, pievieno pupiņas, kukurūzu un tomātu mērci. Uz tortiljām uzziež tomātu mērci, pa viru liek saceptu malto gaļu, sagrieztu papriku un tomātus. Tortiljas aiztin un izkārto uz cepešpannas. Cep 170C iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 5 – 10 minūtes.

Lasi arī:

Tortilja, Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels

Tortilja, Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas