Tortilja, Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels
Tortiljas var pagatavot tik dažādi – ar dārzeņiem ar vistas gaļu, ar malto gaļu un vēl, un vēl.. Šoreiz izmēģini tortiljas ar malto gaļu.
Nepieciešams:
- Maltā gaļa, 1 kg
- Sīpols, 1 gab.
- Sarkanās pupiņas čili mērcē, 1 bundža
- Konservēta kukurūza, 1 bundža
- Tomātu mērce
- Paprika, 2 gab.
- Tomāti, 3 gab.
- Tortiljas, 6 gab.
- Čili pulveris, sāls, pipari pēc garšas
Pagatavošana:
Mazos gabaliņos sagriež sīpolus, tos sacep kopā ar malto gaļu un garšvielām. Gad gandrīz sacepies, pievieno pupiņas, kukurūzu un tomātu mērci. Uz tortiljām uzziež tomātu mērci, pa viru liek saceptu malto gaļu, sagrieztu papriku un tomātus. Tortiljas aiztin un izkārto uz cepešpannas. Cep 170C iepriekš uzkarsētā cepeškrāsnī 5 – 10 minūtes.
Lasi arī:
- Ideālā picas mīkla: pagatavo vien 15 minūtēs
- Vistas tortilja jeb chicken wraps: pavisam viegla recepte
- Video recepte piknikam – kebabs
Tortilja, Photo by ROMAN ODINTSOV from Pexels