Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Trīs izcilas marinādes cūkgaļas šašlikam

Unsplash.com

Unsplash.com

Grillēšanas sezona strauji uzņem apgriezienus un kā zināms, neviens šašliks garšas ziņā nestāv līdzi paša mājās marinētajam. Piedāvājam trīs lieliskas un vienkāršas receptes cūkgaļas marinēšanai.

Klasiskais cūkgaļas šašliks:

Nepieciešams:

- 3kg cūkgaļas kakla karbonādes

- 300g sīpolu

- 300g citronu

- Buntīte pētersīļu

- 300 grami olīveļļas

- 3 ēdamkarotes etiķa( pēc izvēles)

- Sāls, pipari( pēc garšas)

Cūkgaļu sagriež šašlika gabaliņos, sīpolus un citronus ripiņās. Smalki sakapā pētersīļus. Pievieno olīveļļu un etiķi. Gaļu kārtīgi izmīca un notur marinādē aptuveni astoņas stundas.

Cūkgaļas šašliks granātābolu sulā

Nepieciešams:

- 3kg cūkgaļas kakla karbonādes

- 1,5 l granātābolu sulas

- 1kg sīpolu

- Sāls (pēc garšas)

- Smaržīgie pipari (pēc garšas)

- 2 ēdamkarotes olīveļļas

Cūkgaļu sagriež šašlika izmēra gabaliņos, sīpolus ripiņās. Pievieno granātābolu sulu un garšvielas. Visu kārtīgi izmīca un atstāj marinēties uz astoņām stundām.

Maigais šašliks kefīra marinādē

Nepieciešams:

- 3kg cūkgaļas kakla karbonādes

- 1,5l kefīra

- 3 citroni

- 4 – 5 sīpoli

- Sāls ( pēc garšas)

Gaļu sagriež šašlika izmēra gabaliņos, sīpolus un citronus ripiņās. Pievieno kefīru un visu kārtīgi izmīca. Pirms cepšanas gaļu ieteicams noturēt marinādē vismaz 8 stundas.


Unsplash.com

Unsplash.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas