Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Zemeņu sambuks: recepte

Zemeņu sambuks, recepte (Image by Bernadette Wurzinger from Pixabay)

Zemeņu sambuks, recepte (Image by Bernadette Wurzinger from Pixabay)

Vai piekrīti, ka no zemenēm izdodas pagatavot vislabākos saldos ēdienus? Tās ir saldas, bet tajā pat laikā atsvaidzinošanas un jebkas, kas gatavots no zemenēm un tiek baudīts laukā, svaigā gaisā garšo dievīgi. Šoreiz papildināsim mūsu recepšu sadaļu ar zemeņu sambuku, ko pagatavot ir ļoti viegli.

Nepieciešamās sastāvdaļas:

  • 300 g zemeņu;
  • 150 ml saldā krējuma;
  • 50 g cukura;
  • 3 olu baltumi.

Zemeņu sambuka recepte

  1. Ņem bļodu, liec tajā olu baltumus un saputo tos stigrās putās;
  2. Citā traukā sakul saldo krējumu un cukuru;
  3. Citā traukā sablenderē zemenes, lēnām iecilājot, pievieno tās olu baltumu putām;
  4. Masai lēnām pievieno arī putukrējumu;
  5. Zemeņu sambuku dekorē ar zemenēm un pasniedz uzreiz, lai nesāk veidoties sula.

Te arī citas zemeņu receptes:

Zemeņu sambuks, recepte (Image by Bernadette Wurzinger from Pixabay)

Zemeņu sambuks, recepte (Image by Bernadette Wurzinger from Pixabay)

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas