Foto - ekrānuzņēmums
Vai vēlaties pagatavot garšīgas un vieglas pusdienas vai vakariņas? Izmēģiniet šo kabacīšu sacepumu – tas garšos visiem!
Tas ir lielisks risinājums tiem, kas mīl garšīgu, mājās gatavotu ēdienu. To pagatavot var ļoti ātri, un rezultāts jūs patīkami pārsteigs.
Sastāvdaļas:
Kabači – 800 grami
Auzu pārslas – 100 grami
Olas – 4 gab.
Mozarella siers – 200 rami
Burkāni – 1 gab.
Ķiploki – 3 daiviņas
Augu eļļa – 50 ml
Cepamais pulveris – 1 tējkarote
Sāls, pipari, garšvielas – pēc nepieciešamības
Sagatavošana:
1. Uz rupjās rīves sarīvē kabaci, liek to traukā un tam pieber sāli. Atstāj uz 20 minūtēm.
2. Pēc tam pie kabača piejauc olas, rīvētus burkānus, rīvētu mozarella sieru, sasmalcinātus ķiplokus, auzu pārslas, cepamo pulveri, garšvielas un piparus.
3. Visu kārtīgi samaisa.
4. Ietauko trauku, kuru drīkst ievietot cepeškrāsnī un liek mīklu traukā.
5. Cep cepeškrāsnī, kas iepriekš uzsildīta līdz 180 grādu temperatūrai, cep vidēji 40 līdz 45 minūtes, kad virskārtiņa sāk izskatīties zeltaini brūna.
Foto - ekrānuzņēmums