Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Neticami gardā un vienkāršā Bergenas pankūku recepte

Bergenas pankūkas visā pasaulē kļuvušas ārkārtīgi populāras pateicoties savai neatkārtojamajai garšai. Piedāvājam izmēģināt grupas ‘’Tranzīts’’ solista Ralfa Rubeņa recepti.

Nepieciešams:

  • 5 olas
  • 1 litrs milti
  • 150-200 g cukurs
  • 1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs)
  • 75 g sviests
  • 1 tējkarote briežraga sāls
  • 1 tējkarote dzeramā soda
  • Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs

Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus. Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu. Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu. Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi. Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.

Izmēģini:

Kefīra pankūkas, kas pufīgas, kā mākonis

Sāļās pankūkas ar lasi

Cukini un vistas pankūkas

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Похожие новости

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas