Вы используете старую версию браузера, некоторые интерфейсы могут работать. Мы рекомендуем вам обновить ваш браузер!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Ārkārtīgi gardā šokolādes krēma drumstalkūka

Foto: ekrānšāviņš no gatavo_kopa/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no gatavo_kopa/Instagram

Tā vien prasās pēc ārkārtīgi lielas cukura devas? Izmēģini šo recepti un cukura sniegtā enerģija plūdīs aumaļām!
Nepieciešams:

  • Brūnais cukurs 130g;
  • Milti 400g;
  • Mīksts sviests 150g;
  • Divas olas;
  • Šokolādes krēms (piemēram, Nutella)
Pagatavošana:

Bļodā ber brūno cukuru, pievieno olas un visu sakuļ kopā.

Pakāpeniski pievieno miltus un mīkstu sviestu – visu samīca kopā.

Lielāko daļu mīklas izklāj veidnes apakšā.

Pa virsu dāsni klāj virsū šokolādes krēmu un pārber ar atlikušās mīklas gabaliņiem.

Kūku cep aptuveni 180 grādos kādas 25 minūtes.

Pagaida, lai kūka padziest un bauda! Droši pievieno arī saldējumu kūkai!


Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Arbūza salāti, kas pārsteigs garšas kārpiņas

VIDEO RECEPTE: Vēl kas nebijis – kafijas želeja!

Gardā ķiršu – krējuma kūka

Foto: ekrānšāviņš no gatavo_kopa/Instagram

Foto: ekrānšāviņš no gatavo_kopa/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Загружаем...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas