Foto: Ekrānšāviņš no kyhovarim/Instagram
Grilēšanas laiks ir klāt. Ja gaļa un desiņas apnikušas, izmēģini šo recepti – tā neliks tev vilties.
Nepieciešams:
- Lieli šampinjoni 8 gab.;
- Bekona šķēlītes;
- Majonēze 1 ēdamkarote;
- Sojas mērce 50 ml;
- Ķiploks – kādas 6 daiviņas;
- Garšvielas – sāls, pipari, Provansas garšviela, kūpināta paprika.
Maisiņā vai bļodā liek šampinjonus, pārber ar garšvielām, majonēzi, sojas mērci un sakapātiem ķiplokiem. Visu samaisa un marinē 20 minūtes.
Ņem plāni sagrieztas bekona šķēlītes – no divām izveido tādu kā krustiņu, tā vidū liek samarinēto šampinjonu un ietin bekonā – tā izdara ar visiem šampinjoniem.
Bekonā ietītos šampinjonus liek sadur uz iesmiem un liek uz grila cepties, kamēr gaļa ieguvusi kraukšķīgumu.
Gatavs!
Izmēģini arī šīs receptes:
Recepte: Raimonds Zommers iesaka, kā pagatavot sulīgu šašliku
Foto: Ekrānšāviņš no kyhovarim/Instagram