Vakariņu šovā Antra Stafecka ciemiņu vērtējumam nodeva laša tartaru. Recepte viegla un ātra – lai labi garšo!
Nepieciešams:
Svaigs lasis
Zaļās olīvas
Sarkanais sīpols (1x)
Paipalu olas
Citrona sula (svaigs citrons)
Sāls
Pipari
Svaigu salātu mix
Vorčesteras mērce
Balzamiko etiķis
Pagatavošana:
Sakapā lasi smalkos gabaliņos.
To pašu dara arī ar zaļajām olīvēm un sarkano sīpolu.
Visu samaisa un klāt pieliek tikai paipalu olu dzeltenumus (3x).
Atkal visu samaisa. Pēc sajūtām liek klāt sāli, piparus un vorčestermērci. Samaisa.
Pasniedz uz salatlapu mix, piepildot mazu bļodiņu un liekot uz šķīvja.
Pāri kā dekoru pārlej balzamiko etiķi.
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas