Modes māksliniece, vegāne, svaigēdāja Šeila Vanaga mums sniedz ieskatu vegānu un svaigēdāju kafejnīcā "Nirvana". Šeila ne tikai ļauj ielūkoties ēdienu tapšanas procesā, bet arī pastāsta par to, cik viegli vai grūti ir sākt darbu šajā kafejnīcā.
Šeila stāsta:
Šeit ir grūti būt. Cilvēki nevar šeit vienkārši atnākt un strādāt. Nevar atnākt kāds šefpavārs no Rīgas krutākā restorāna un sākt strādāt – tā neies cauri.
"Šeit ir jātaisa brīnišķīgi gards ēdiens. Šeit ir jāgatavo labs ēdiens no augiem. Mums ir jāvar no augiem uztaisīt visu, lai tu būtu paēdis un tas būtu sātīgi."
Kādas garšvielas un produkti tiek izmantoti ēdienu pagatavošanā kafejnīcā "Nirvana", skaties video!
Lasi arī: