Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Gardā ķiršu – krējuma kūka

Foto: ekrānšāviņi no edammajas/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no edammajas/Instagram

Ķiršu sezona ir sākusies – laiks pagatavot gardu kūku – tā būs bezgala garda un arī recepte ir pavisam vienkārša. Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edammmajas!

Nepieciešams (kūkas forma 22cm):

  • Tortiljas plāksne;
  • 500g ķiršu (svars bez kauliņiem);
  • 250g skābā krējuma;
  • 2 olas;
  • 90g cukura;
  • 30g + 1 ēdamk. kartupeļu cietes

Pagatavošana:

Ķiršiem izņem kauliņus. Tos samaisa ar ēdamkaroti kartupeļu cietes.

Krējumu samaisa ar cukuru un olām, iemaisa 30g kartupeļu cietes.

Cepamo formu izklāj ar cepamo papīru, tad tajā ievieto tortilju tā, lai izveidojas pamatne un nelielas maliņas. Uz tās ber ķiršus, pārlej ar krējuma masu.

Cep 180° iepriekš sakarsētā cepeškrāsnī 35 – 40 minūtes. Pēc izcepšanas atdzesē, tad uz brīdi ievieto ledusskapī pilnībā savilkties.

Pirms pasniegšanas pēc izvēles kūku dekorē, piemēram, ar putukrējumu un svaigām ogām, bet gardi būs arī tāpat.

Lasi arī:

Māmiņdienas recepte: Svaigā siera kūka ar ķiršiem

Vērtīgi padomi, lai ķiršu kompots izdotos “kā bērnībā”

Kā ātri un viegli izņemt ķiršiem kauliņus?

Foto: ekrānšāviņi no edammajas/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no edammajas/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas