Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

"Kebaba sastāvdaļa nokrīt zemē, bet viņi ieliek atpakaļ..." Rīgā saradušies kaktu "restorāni"

"Ēdienu, ko piegādāju klientiem, es pats bieži vien neēstu", brīdina ēdienu kurjers

Pieredzējis kurjers raidījumam "360TV Ziņneši" atklāj, ka klienti, kas aplikācijās pasūta ēdienu uz mājām, pat iedomāties nespējot, kādos apstākļos dažkārt tiekot gatavots viņu kārotais ēdiens.

Ēdienu piegādes kurjers antisanitārus apstākļus esot novērojis ne tikai virtuvēs, kur gatavo ēdienu tikai tiem klientiem, kas maltīti pasūta aplikācijā, bet arī, piemēram, pāris kebabnīcām, kur klienti pusdienas ietur uz vietas. Redzot, kā ēdiens tiek pagatavots, pats un viņa koļēģi to neēstu.

Vairāk sižetā.

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas