Foto: ekrānšāviņi no Ieva Masaļska/ Facebook
Kamēr vasara vēl negrasās atkāpties, dārzos ir rudens ražas pārpilnība un tas nozīmē, ka pienācis pēdējais brīdis, kad ķerties klāt pagraba piepildīšanai. Šajā reizē izmēģini Masaļsku ģimenes lečo recepti.
Nepieciešams:
- 2 kg burkāni;
- 1 kg paprika;
- 3 kg tomāti;
- 1 kg sīpoli;
- 1 glāze olīveļļa;
- 1 glāze etiķis;
- 3 ē. k. sāls;
- cukurs;
- citronpipari.
Dārzeņus nomizo un sasmalcina virtuves kombainā vai sagriež ar nazīti.
Visus dārzeņus liek katlā un pievieno eļļu un olīveļļu, sāli, citronpiparus un cukuru pēc garšas.
Visu vāra aptuveni 60 minūtes.
Visu liek iekšā burkās, aizskrūvē vākus un gatavs!
Izmēģini arī:
Visīstākais sezonas gardums: Ābolu drumstalkūka
Recepte: Īpaši gards pupiņu sautējums Felipes Gabriela Ksavjēra gaumē
Foto: ekrānšāviņi no Ieva Masaļska/ Facebook