Pildīta paprika. Foto: publicitātes
Šajā receptē dalās etiķetes speciāliste Aija Strautmane. Viņas piedāvātais ēdiens garšos ikvienam, kurš spēj novērtēt rīsu, gaļas un paprikas garšu nianses. Aija ar šo ēdienu cienāja raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesus.
Nepieciešams:
- Cāļa malta gaļa;
- Brūnie rīsi;
- Paprika;
- Sīpoli;
- Sāls, pipari(maltie);
- u.c. garšvielas
Izvāra rīsus.
Sīpolus sīki sagriež.
Paprikai nogriež cepurītes. Iztīra sēklotni.
Maltai gaļai pievieno rīsus un garšvielas pēc savas garšas. Masu ar rokām samīca.
Ar tējkaroti masu pilda piparos.
Trauka dibenā nedaudz pielej ūdeni, pievieno smaržīgos piparus un lauru lapas.
Sautē katlā.
Pagatavo arī:
Pildīta paprika. Foto: publicitātes
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas