Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Ar malto gaļu un rīsiem pildīta paprika

Pildīta paprika. Foto: publicitātes

Pildīta paprika. Foto: publicitātes

Šajā receptē dalās etiķetes speciāliste Aija Strautmane. Viņas piedāvātais ēdiens garšos ikvienam, kurš spēj novērtēt rīsu, gaļas un paprikas garšu nianses. Aija ar šo ēdienu cienāja raidījuma "Vakariņš ar savējiem" viesus.

Nepieciešams:

  • Cāļa malta gaļa;
  • Brūnie rīsi;
  • Paprika;
  • Sīpoli;
  • Sāls, pipari(maltie);
  • u.c. garšvielas
Pagatavošana:

Izvāra rīsus.

Sīpolus sīki sagriež.

Paprikai nogriež cepurītes. Iztīra sēklotni.

Maltai gaļai pievieno rīsus un garšvielas pēc savas garšas. Masu ar rokām samīca.

Ar tējkaroti masu pilda piparos.

Trauka dibenā nedaudz pielej ūdeni, pievieno smaržīgos piparus un lauru lapas.

Sautē katlā.

Pagatavo arī:

Recepte: Vistas empadao

Recepte: Vistas aknu pastēte

Pildīta paprika. Foto: publicitātes

Pildīta paprika. Foto: publicitātes

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas