Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Aukstā zupa Lienes Kivičas gaumē

Aukstā zupa. Foto: lienekivica/Instagram

Aukstā zupa. Foto: lienekivica/Instagram

Kad klāt karstais laiks, pie plīts nemaz negribas stāvēt, tāpēc lieti noder kāda laba aukstās zupas recepte. Šis ēdiens būs ne tikai viegli pagatavojams, bet arī patīkami atveldzēs. Ar recepti sociālajā vietnē Instagram dalījās Liene Kiviča.

Nepieciešams:

  • 2 burciņas "Spilvas" marinētās bietes;
  • 5–6 vārītas olas;
  • svaigs gurķis;
  • marinets gurķis;
  • loki un dilles;
  • 3-4 l kefīrs

Pagatavošana:

Visu, kas griežams (olas un gurķi), sagriež smalki un ber lielākā bļodā vai katlā.

Pa virsu lej kefīru vai paniņas, pieber marinētās bietes, lokus un dilles.

Garšvielas liek pēc nepieciešamības. Tāpat Liene iesaka nedaudz pievienot marinēto gurķu ūdeni.

Visu samaisa.

Liene atzīst, ka zupai mēdz pievienot arī etiķi, savukārt Andris Kivičs pieliek tā pavairāk piparus.

Lasi arī:

Recepte: Cūkgaļas fileja austeru mērcē ar kartupeļu biezeni un pesto salātiem

Ķēvpupi – recepte Magones gaumē

Aukstā zupa. Foto: lienekivica/Instagram

Aukstā zupa. Foto: lienekivica/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas