Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Auzu pārslu un ogu deserts

Auzu pārslu un ogu deserts. Foto: publicitātes foto

Auzu pārslu un ogu deserts. Foto: publicitātes foto

Viegls un ātrs deserts. Piemērots laiskam darba dienas vakaram, kad sakārojas ko saldu, bet negribas gatavot neko sarežģītu.

Nepieciešams:

Auzu pārslas;

Cukurs;

Biezpiens;

Saldais krējums;

Pūdercukurs;

Saldētas ogas pēc izvēlas;

Želatīns

Pagatavošana:

Apgrauzdē auzu pārslas ar cukuru – aktīvi maisot – lai nepiedeg, līdz cukurs izkūst un auzas paliek brūnas.

Biezpienu, saldo krējumu un pūdercukuru sakuļ līdz viendabīgai konsistencei

Saldētas ogas sablendē līdz smūtija masai un pievieno želatīnu – aptuveni 1 paku saldētas ogas uz pus paciņu želatīna – maisīt iekšā tikai istabas temperatūras ogās, lai želatīns nesastingst uzreiz.

Glāzē ber gatavās auzu pārslas, pārlej ar ogu masu, liek ledusskapī uz pāris stundām. Kad masa sastingusi, liek biezpiena krēmu, un, ja ir palicis pāri, apber ar atlikušajām auzām, un pārlej ar otro ogu kārtu. Dekorē kā vien sirds kāro.

Pagatavo arī:

Recepte: ātrie pīrādziņi no saldētās rauga mīklas

Ātro pusdienu recepte – krāsnī cepts Heks

Auzu pārslu un ogu deserts. Foto: publicitātes foto

Auzu pārslu un ogu deserts. Foto: publicitātes foto

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas