Šie salāti būs lielisks papildinājums pie jebkura gaļas ēdiena – tie dos patīkamu svaigumu. Šo salātu recepti piedāvā Ēriks Ozollapa – zemāk esošajā video skaties vairāk.
Nepieciešams:
- Sarkanais kāposts;
- Burkāni;
- Sīpoli;
- Majonēze;
- Krējums;
- Garšvielas pēc izvēles
Kāpostus un sīpolus sagriež mazās strēmelītes, burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Dārzeņus ar rokām izmīca – lai nedaudz atsulojas un kāposti kļūst mīkstāki.
Majonēzi un krējumu sajauc kopā (proporcijas 1/1) un lej virsū dārzeņiem.
Visu sajauc kopā un, ja vēlas, papildina ar garšvielām, piemēram, sāli, pipariem un citrona sulu.
Izmēģini kādu no šīm receptēm, ko lieliski papildinās salāti:
Recepte: Foreles burgers Dziesmu svētku noskaņās kopā ar virsdiriģentu Intu Teterovski