Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Coleslaw salāti

Ēriks Ozollapa vakariņa viesiem ļauj doties barbekjū piedzīvojumā

Šie salāti būs lielisks papildinājums pie jebkura gaļas ēdiena – tie dos patīkamu svaigumu. Šo salātu recepti piedāvā Ēriks Ozollapa – zemāk esošajā video skaties vairāk.

Nepieciešams:

  • Sarkanais kāposts;
  • Burkāni;
  • Sīpoli;
  • Majonēze;
  • Krējums;
  • Garšvielas pēc izvēles
Pagatavošana:

Kāpostus un sīpolus sagriež mazās strēmelītes, burkānus sarīvē uz rupjās rīves. Dārzeņus ar rokām izmīca – lai nedaudz atsulojas un kāposti kļūst mīkstāki.

Majonēzi un krējumu sajauc kopā (proporcijas 1/1) un lej virsū dārzeņiem.

Visu sajauc kopā un, ja vēlas, papildina ar garšvielām, piemēram, sāli, pipariem un citrona sulu.

Izmēģini kādu no šīm receptēm, ko lieliski papildinās salāti:

Recepte: Foreles burgers Dziesmu svētku noskaņās kopā ar virsdiriģentu Intu Teterovski

Recepte: Pildītas kotletes

“TikTok” recepte: Kraukšķīgie vistas vrapi

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas