Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte : Gardais un gaisīgais kartupeļu biezenis

Kartupeļu biezenis. Foto:Antony Trivet, Pexels.com

Kartupeļu biezenis. Foto:Antony Trivet, Pexels.com

Kartupeļu biezenis ir lieliska piedeva gaļas un zivju ēdieniem. Tas vienlīdz labi garšo gan bērniem, gan pieaugušajiem.

Nepieciešams ( proporcijas atkarīgas no ēdāju daudzuma) :

- Kartupeļi

- Piens

- Sviests

- Ķiploki

- Malts muskatrieksts

- Sāls

-Pipari

- Zaļumi

Pagatavošana:

Kartupeļus nomizo, sagriež gabaliņos. Nomizo trīs ķiploka daiviņas, sagriež nedaudz mazākos gabaliņos un vāra kopā ar kartupeļiem. Pievieno sāli pēc garšas un vāra līdz kartupeļi mīksti. Nokāšam. Vārītos kartupeļu kopā ar ķiplokiem samīca. Pievieno uzsildītu pienu un nedaudz kausēta sviestu. Visu vēlreiz samīca. Pievieno šķipsniņu malta muskatrieksta un visu saputo ar putojamo slotiņu. Pasniedz ar izvēlētajām piedevām.

Izmēģini arī :

Vienkāršā recepte: konservētu tomātu krēmzupa

Ātrā skābu kāpostu zupa

Perfektie kāpostu tīteņi


Kartupeļu biezenis. Foto:Antony Trivet, Pexels.com

Kartupeļu biezenis. Foto:Antony Trivet, Pexels.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas