Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Ķirbju biezzupa

Ķirbju biezzupa. Foto: ekrānšāviņš no 1188 play

Ķirbju biezzupa. Foto: ekrānšāviņš no 1188 play

Kad laiks domāt par vakariņām, tad īstais brīdis ķerties klāt vēl pagrabā atrodamajam ķirbim un pagatavot lieliski sildošu biezzupu. Zupas pagatavošana daudz laika neprasīs – aptuveni 30 minūtes.

Nepieciešams:

  • Ķirbītis
  • Kartupeļi
  • Burkāni
  • Sīpoli
  • Kokosriekstu piens
  • Eļļa
Pagatavošana:

Visus dārzeņus sagriež. Liek katlā kopā vārīties ķirbi, burkānus, kartupeļus.

Kad dārzeņi mīksti un "jūk ārā", nolej dārzeņu buljonu atsevišķā traukā.

Eļļā apcep sīpolus. Ceptos sīpolus pievieno novārītajiem dārzeņiem.

Visu kopā sablenderē. Pievieno kokosriekstu pienu. Sajauc visu kopā.

Ja masa šķiet par biezu, pievieno nedaudz dārzeņu buljonu.

Pievieno sāli pēc garšas.

Pagatavo arī:

Ātrā recepte – mīdijas ar tomātiem un sieru

Zivju un jūras velšu ēdienu receptes

Ķirbju biezzupa. Foto: ekrānšāviņš no 1188 play

Ķirbju biezzupa. Foto: ekrānšāviņš no 1188 play

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas