Ķirbju biezzupa. Foto: ekrānšāviņš no 1188 play
Kad laiks domāt par vakariņām, tad īstais brīdis ķerties klāt vēl pagrabā atrodamajam ķirbim un pagatavot lieliski sildošu biezzupu. Zupas pagatavošana daudz laika neprasīs – aptuveni 30 minūtes.
Nepieciešams:
- Ķirbītis
- Kartupeļi
- Burkāni
- Sīpoli
- Kokosriekstu piens
- Eļļa
Visus dārzeņus sagriež. Liek katlā kopā vārīties ķirbi, burkānus, kartupeļus.
Kad dārzeņi mīksti un "jūk ārā", nolej dārzeņu buljonu atsevišķā traukā.
Eļļā apcep sīpolus. Ceptos sīpolus pievieno novārītajiem dārzeņiem.
Visu kopā sablenderē. Pievieno kokosriekstu pienu. Sajauc visu kopā.
Ja masa šķiet par biezu, pievieno nedaudz dārzeņu buljonu.
Pievieno sāli pēc garšas.
Pagatavo arī:
Ātrā recepte – mīdijas ar tomātiem un sieru
Ķirbju biezzupa. Foto: ekrānšāviņš no 1188 play