Foto: ekrānšāviņš no dr.vegan/ Instagram
Dažreiz ir tik sarežģīti izdomāt, ko pagatavot vakariņās, īpaši, ja darbadiena ir bijusi gara. Izmēģini šo vienkāršo recepti un apmierini savu apetīti!
Nepieciešams:
- Sarkanā paprika;
- Sīpoli;
- Mazie tomātiņi;
- Ķipoloku galviņa;
- Krēmsiers;
- Dārzeņu buljons;
- Spageti makaroni;
- Baziliks;
- Olīveļļa;
- Sāls, pipari.
Pagatavošana:
Uz cepamās pannas saliek papriku, sagrieztu sīpolu, uz pusēm sagrieztus tomātiņus. Ķiploku galviņai nogriež pašu augšu un arī liek klāt pie dārzeņiem.
Visu apslaka ar olīveļļu, apber ar garšvielām.
Liek cepeškrāsnī visu un cep, kamēr viss ir mīksts.
Kad dārzeņi mīksti, tos ieliek blenderī, pievieno krēmsieru, baziliku un sablendē viendabīgā masā.
Paprikas masu lej uz pannas, uzkarsē un samaisa ar iepriekš izvārītiem spageti makaroniem.
Gatavs!
Foto: ekrānšāviņš no dr.vegan/ Instagram