Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Rudens recepte: Ārkārtīgi gardās ābolu pauniņas

Foto: 1188.lv redakcija

Foto: 1188.lv redakcija

Dzestrie rīti, tumšie vakari un ābolu smarža – īsta rudens romantika. Laiks ķerties kā garda pagatavošanai.

Nepieciešams:

  • Jau gatava kārtainā mīkla;
  • 3 lieli āboli;
  • cukurs;
  • kanēlis;
  • Skābais krējums – 100 g.
Pagatavošana:

Kārtaino mīklu izņem no saldētavas un atlaidina.

Katru plāksni sagriež uz pusēm.

Kamēr mīkla atlaižas, ābolus nomizo un sagriež mazos gabaliņos. Apber ar cukuru – kādām 3 ēdamkarotēm.

Kārtainās mīklas plāksnes ieloka kēksiņu formā – ieklāj tā, lai var piepildīt ar āboliem.

Kārtainās mīklas kabatiņas pilda ar āboliem un pārlej ar skābo krējumu, kas sajaukts ar 2 ēdamkarotēm cukura.

Cep iepriekš sakarsētā krāsnī aptuveni 200 grādos. Cep, kamēr mīkla palikusi gardi brūna.

Izņem no krāsns, pārber ar kanēli un atdzesē.

Var ēst arī karstas ar saldējumu.

Izmēģini arī šīs ābolu receptes:

Žāvēti āboli no vecmāmiņas recepšu krājumiem

Īsts gardums – ābolu braunijs

Visīstākais sezonas gardums: Ābolu drumstalkūka

Foto: 1188.lv redakcija

Foto: 1188.lv redakcija

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas