
Foto: ekrānšāviņi no eozollapa/Instagram
Kolīdz parādās pirmie saules stari, daudzviet tiek iekurts grils un galdā tiek celts sulīgs šašliks. Katram no mums ir sava īpašā recepte – šoreiz ar to savā Instagram kontā dalījies hokejists un uzņēmējs Ēriks Ozollapa.
Nepieciešams:
- Cūkgaļa;
- Sīpoli;
- Garšvielas – sāls, pipari, cukurs, kāda asāka garšviela;
- Etiķis;
- Gāzēts minerālūdens.
Pagatavošana:
Gaļu sagriež apmēram 2x2cm lielos kubiņos.
Sagriež sīpolus – tikpat daudz, cik ir gaļa.
Gaļu liek bļodā, pievieno sīpolus un sīpolus saspaida, lai izdalās sula.
Pievieno piparus, sāli, kādu asāku garšvielu, cukuru.
Visu pārlej ar etiķi un gāzētu minerālūdeni.
Visu apmaisa un atstāj uz 2 stundām iemarinēties.
Cep kā ierasts!
Izmēģini arī:
VIDEO RECEPTE: Izcili sulīgs šašliks kivi marinādē

Foto: ekrānšāviņi no eozollapa/Instagram