Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Sulīgs cūkgaļas šašliks divu stundu laikā – Ērika Ozollapas recepte

Foto: ekrānšāviņi no eozollapa/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no eozollapa/Instagram

Kolīdz parādās pirmie saules stari, daudzviet tiek iekurts grils un galdā tiek celts sulīgs šašliks. Katram no mums ir sava īpašā recepte – šoreiz ar to savā Instagram kontā dalījies hokejists un uzņēmējs Ēriks Ozollapa.

Nepieciešams:

  • Cūkgaļa;
  • Sīpoli;
  • Garšvielas – sāls, pipari, cukurs, kāda asāka garšviela;
  • Etiķis;
  • Gāzēts minerālūdens.

Pagatavošana:

Gaļu sagriež apmēram 2x2cm lielos kubiņos.

Sagriež sīpolus – tikpat daudz, cik ir gaļa.

Gaļu liek bļodā, pievieno sīpolus un sīpolus saspaida, lai izdalās sula.

Pievieno piparus, sāli, kādu asāku garšvielu, cukuru.

Visu pārlej ar etiķi un gāzētu minerālūdeni.

Visu apmaisa un atstāj uz 2 stundām iemarinēties.

Cep kā ierasts!


Izmēģini arī:

VIDEO RECEPTE: Izcili sulīgs šašliks kivi marinādē

Maigā un vienkāršā tītara gaļas šašlika recepte

Recepte: Grilēti šampinjoni kraukšķīgā bekona mētelītī

Foto: ekrānšāviņi no eozollapa/Instagram

Foto: ekrānšāviņi no eozollapa/Instagram

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas