Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Veģetāriešu sapnis – humuss ar dārzeņiem

Humuss – pagatavo to soli pa solim kopā ar Mārtiņu Sirmo

Ja tu meklē gardu, veselīgu un viegli pagatavojamu ēdienu, kas apmierinās gan garšas kārpiņas, gan priecēs tavu organismu, humuss ar dārzeņiem būs tava jaunā mīļākā uzkoda! Šis ēdiens apvieno tradicionālo, krēmīgo humusu ar kraukšķīgiem dārzeņiem, radot pilnīgu harmoniju starp tekstūrām un garšām.

Nepieciešams:

Humusam:

  • Tahini jeb sezama pasta;
  • Sezama eļļa;
  • Ķiploki;
  • Olīveļļa;
  • Sāls;
  • Pipari;
  • Citrons;
  • Vārīti turku zirņi;
Dārzeņi:
  • Saldā paprika;
  • Pak čoi;
  • Brokolīni;
  • Lociņi;
  • Tomāti.

Pagatavošana:

Vispirms pagatavo humusu:

Augstas kvalitāte olīveļļā apcep ķiplokus.

Blenderī ielej ūdeni, pievieno pētersīļus, svaigu koriandru, pievieno tahini, saceptos ķiplokus ar visu olīveļļu. Pievieno vēl eļļu, pieber sāli, piparus un sablendē vienā masā.

Masai piespiež klāt citronu sulu, pievieno noskalotus turku zirņus un sablendē visu kopā.

Kā precīzi pagatavot visus dārzeņus, skaties video!

Foto: Margarita Gudže

Foto: Margarita Gudže

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas