Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Vienkārši padomi ceļā uz ideāli izceptu zivi

Recepte: ideālais garšvielu maisījums zivīm

Uz pannas cepta zivs ir viens no vienkāršākajiem un ātrākajiem veidiem, kā pagatavot gardu maltīti, bet tas arī prasa zināmas prasmes, lai zivs būtu sulīga un garšīga. Šajā rakstā atradīsiet noderīgus padomus un trikus, kas palīdzēs jums iegūt ideālu rezultātu.

Šefpavārs Mārtiņš Sirmais iesaka zivi, piemēram, lasi vai foreli cept uz parastās cepamās pannas, tādējādi ļaujot šo zivi piecept, veicinot labāku garšu.

Galvenais, kas ir jāatceras, cepot zivi, ir tas, ka tā uz pannas jānovieto ar ādu uz leju, ļaujot tai apcepties kraukšķīgai. Tāpat nevajag baidīties no eļļas.

"Cilvēki baidās no eļļas, jo tas ir "viss slikti". Tu viņu izmanto cepšanai, tas ir lubrikants," pārliecināts ir Sirmais.

Ir ļoti svarīgi zivi nepārcept, jo pārcepta zivs zaudē savu sulīgumu un kļūst sausa un cieta. Zivij ir maiga tekstūra, kas jāuztur, lai tā saglabātu savu sulīgumu un garšu. Ja zivs tiek cepta pārāk ilgi, tās olbaltumvielas sāk sarukt, un tā izdala lieko mitrumu, kas noved pie sausuma.

Sirmais zivi iesaka pasniegt ar īpašu franču vinegreta mērci. Kā to pagatavot un kā zināt, ka zivs ir izcepusies, skaties video!

Lasi arī:

Veģetāriešu sapnis – humuss ar dārzeņiem

VIDEO RECEPTE: gruntīgā skābo kāpostu zupa

Mārtiņš Sirmais atklāj vienkāršu veidu, kā ieekonomēt, pērkot vistas gaļu

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Foto: ekrānuzņēmums no 1188play

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas