Foto: 165106/Pixabay
Gatavojies grilēšanas sezonai ar šiem pārsteidzošiem padomiem, kas padarīs grilēšanu vieglāku un patīkamāku!
1. Pārbaudi gāzes tvertnes līmeni ar karstu ūdeni!
Tas ir vienkāršs un drošs veids, kā pārbaudīt gāzes tvertnes līmeni. Aplej to ar karstu ūdeni – tvertnes tukšā vietā ūdens ātri atdzisīs, bet pilnajā vietā paliks silts – līdz ar to uz balona būs iespējams redzēt gāzes līmeni.
2. Atbrīvojies no sadegušajām ēdiena atliekām ar citronu un cepamo sodu!
Sajauc cepamo sodu ar citronu, lai viegli un dabīgi attīrītu grila restes no piedegumiem. Papildus var izmantot arī speciālas grilēšanas tīrīšanas salvetes, kuras var atrast jebkurā saimniecības preču veikalā.
3. Citrons un cepamā soda pret rūsu!
Daudziem rūsa uz grila ir neizbēgama problēma. Bet neuztraucies! Cepamā soda un citrona kombinācija var palīdzēt acumirklī atbrīvoties no rūsas. Uzberz cepamo sodu uz citrona un berz rūsainās vietas, līdz tā pazūd.
4. Kartupeļi – dabisks pretpielipšanas līdzeklis!
Lai grila restes nebūtu lipīgas, pirms cepšanas tās var patīrīt ar pārgrieztu kartupeli.
5. Izmērcē koka iesmus, lai tie nedegtu!
Pirms grilēšanas koka iesmus 30 minūtes pamērcē ūdenī. Tas novērsīs iesmu degšanu un padarīs grilēšanas procesu drošāku un patīkamāku.
Lai veiksmīga grilēšana un ēdiens sanāk bezgala garšīgs!
Izmēģini šīs receptes:
Trīs neparastas receptes, ar kurām atklāt vasaras grila sezonu
Ko grilēt, kad gaļa apnikusi? Dažādas idejas citādai grila ballītei
Foto: 165106/Pixabay