You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Kā izcept izcilas, zeltainas un kraukšķīgas skaidiņu kartupeļu pankūkas – recepte rokā!

Zeltaini kraukšķīgas no ārpuses, bet mīkstas un sulīgas iekšpusē – tādas ir pēc šīs receptes pagatavotās Latvijā pazīstamākā un iecienītākā dārzeņa – kartupeļu pankūkas. Un tik daudz variācijas, kā tās gatavot ar citiem dārzeņiem!

Recepte:

Nepieciešamās sastāvdaļas:

Miltaini kartupeļi, 1kg

Piens

1 liels sīpols

1 ola

Milti, aptuveni ēd.k.

Sāls

Eļļa, pēc garšas

Pagatavošana:

Kartupeļus sarīvē uz rupjās rīves, tādā veidā cepot iegūst kraukšķīgas kartupeļu pankūku maliņas, sīpolus uz smalkās, rīves vai piegriež smalkos gabaliņos, izmērcē pienā 20 minūtes, lai tie nepaliek brūni cepot, nospiež šķidrumu, pievieno sīpolus, olas, sāli un miltus un cep pankūciņas eļļā līdz tās kļūst brūnas. Lieko eļļu var nosusināt ar salvetēm.

Garšu dažādībai var pierīvēt uz smalko rīvi rīvētus burkānu, kabaci, bieti vai kādu citu dārzeni.

Pasniedz ar krējumu, lasi vai gaļu, piemēram, ceptu, kūpinātu cūkas krūtiņu.

Pagatavo arī citas gardas pankūkas:

- Pufīgās rauga pankūkas – viegla recepte brīvdienām

- Kā pagavot plānās pankūkas jeb franču krepes (crepes)?

- Plāno pankūku receptes, kuras noteikti gribēsi izmēģināt!

Kartupeļu pankūkas ar kabaci, foto no Pixabay

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas