Bergenas pankūkas visā pasaulē kļuvušas ārkārtīgi populāras
pateicoties savai neatkārtojamajai garšai. Piedāvājam izmēģināt grupas ‘’Tranzīts’’
solista Ralfa Rubeņa recepti.
Nepieciešams:
- 5 olas
- 1 litrs milti
- 150-200 g cukurs
- 1 litrs tīrkultūra (var būt arī kefīrs)
- 75 g sviests
- 1 tējkarote briežraga sāls
- 1 tējkarote dzeramā soda
- Vaniļas aromatizētājs vai vaniļas cukurs
Olas saputo ar cukuru, maisot pievieno sodu, briežraga sāli, vaniļas aromatizētāju un miltus. Beigās iecilā karsta ūdens peldē izkausētu sviestu. Ļauj mīklai pastāvēt vismaz 20 min.Cep uz lēnas uguns, eļļas vietā izmantojot sviestu. Kad sāk parādīties burbulīši, apgriež uz otru pusi. Pasniedz ar ievārījumu vai krējumu pēc patikas.
Izmēģini:
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas