You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Īsta itāļu pasta Aijas Andrejevas-Aišpures gaumē

Aija Andrejeva atklāj, kura kūka ir viņas meistarstiķis

Pasta kā Itālijā? Tātad aromātiska, bagātīga un – pašu rokām gatavota! Tieši tādu ēdienu galdā ceļ dziedātāja Aija Andrejeva-Aišpure, kura kopā ar Rimi Gardēdi, šefpavāru Normundu Baranovski gatavo paštaisītu tagliatelle ar brokoļiem producentam Kasparam Ansonam un Baltic Groove Orchestra mākslinieciskajam vadītājam un diriģentam Jānim Ivuškānam.

Dziedātāja Aija Andrejeva atzīst: ēdiena izvēlē viņa ir sajūtu cilvēks – ko kārojas, to arī gatavo. Tā kā iepirkšanās ar gatavošanu iet rokrokā, arī iepērkas viņa emocionāli. Ar plānošanu viņa pārāk neaizraujas un pārtikas iegādē vadās pēc katras dienas vēlmēm, vajadzībām un iespējām.

Aija ir galvenais pavārs ģimenē, bet viņai arī patīk uzņemt viesus un gatavot viņiem, iepriecinot ar dažādiem gardiem ēdieniem: "Gatavoju spontāni, pēc sajūtām, bet mans meistarstiķis, ko visi vienmēr no manis gaida, ir Napoleona kūka."

Nepieciešams (3 personām):

Pastas mīklai:

  • 3 vistu olas;
  • 300 g miltu;
  • ½ tējk. sāls
Mērcei:
  • 1 brokolis;
  • ½ - 1 citrona sula;
  • 2 ķiploka daiviņas;
  • 2 ēdamk. eļļas;
  • 200 ml saldā krējuma;
  • sāls un pipari pēc garšas;
  • 30 g siera Formaggio
Pagatavošana:

Miltus sajauc ar olām un sāli, izmīci stingrā mīklā. Mīklu ietin pārtikas plēvē un atpūtini vismaz 15 minūtes. Tad mīklu izrullē un sagriez plānās, garenās strēmelēs. Pastu vāri 30 – 45 sekundes verdošā ūdenī.

Sakarsē pannā brokoļu rozetes un 100 ml ūdens. Pannai uzliec vāku, lai brokoļi notvaicējas, – tās būs 2 – 3 minūtes. Noņem vāku un iztvaicē ūdeni. Pielej eļļu, pievieno 2 sakapātas ķiploka daiviņas. Pielej citrona sulu un saldo krējumu, pievieno sāli un piparus, iemaisi novārīto pastu un pasniedz ar rīvētu sieru

Informāciju sagatavoja Inga Bite, Rimi Latvia sabiedrisko attiecību vadītāja.

Izmēģini arī šīs gardās receptes:

Recepte: Pildītas pankūkas ar gaļu un sieru

Biezpiena sieriņi pašu rokām – pavisam vienkārša recepte

Vienkāršā čipsu salātu recepte


Dziedātāja Aija Andrejeva gatavo pašgatavotu pastu ar brokoļiem

Publicitātes foto

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas