You are using an old version of browser and some interface won't work. We recommend you to update your browser!

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Recepte: Pildītas pankūkas ar gaļu un sieru

Foto: edam_majas/Instagram

Foto: edam_majas/Instagram

Kāds klasisks ēdiens – pildītās pankūkas. Laiks iepriecināt ģimeni! Citas tikpat gardas receptes meklē Instagram profilā @edam_majas!

Nepieciešams:

Pankūkām (10gb.):

  • 3 olas (M izm.);
  • 500ml piena;
  • 250g kviešu miltu;
  • 200ml ūdens;
  • 50g sviesta;
  • Šķipsniņa sāls
Pildījumam:
  • 500g maltās gaļas;
  • 2 marinēti gurķi;
  • 1 sīpols;
  • 200g siera (Holandes, Tilzītes, Gouda utml.);
  • 2 ēdamk. tomātu mērces;
  • Garšvielas
Pagatavošana:

Pagatavo pankūku mīklu. Traukā sakuļ olas ar šķipsniņu sāls, tad pamīšus pa daļām pievieno pienu un miltus (aptuveni 3 piegājienos), samaisa, beigās pievieno izkausētu sviestu un ūdeni. Mīklu noteikti atstāj savilkties uz 30-60 minūtēm. Mīklai var pievienot cukuru (~50g) un cept saldā variācijā, pasniedzot ar saldajām piedevām.

Kamēr mīkla savelkas, pagatavo pildījumu. Pannā apcep sasmalcinātu sīpolu, tad pievieno malto gaļu un apcep 10-15 minūtes. Pievieno garšvielas un tomātu mērci, kā arī smalki sagrieztus marinētos gurķus. Uz lēnas uguns pacep vēl pāris minūtes, var pievienot svaigus zaļumus. Sieru sarīvē uz rupjās rīves.

Kad pankūku mīkla ievilkusies, nelielā eļļas daudzumā cep lielās pankūkas. Kad tās izceptas, pilda ar pildījumu. Vienā malā liek nedaudz siera (atstājot nedaudz brīvas maliņas), virsū apm. 2 ēdamk. gaļas, tad aizloka sānu maliņas, un saloka pankūkas līdz galam. Kad visas pankūkas sapildītas, tās vēlreiz viegli apcep, lai siers izkūst. Var likt uzsildīt arī krāsnī. Pasniedz ar svaigajiem salātiem.

Izmēģini arī šīs receptes:

Recepte: Sāļās brokastu vafeles ar sieru

Neticami gardā un vienkāršā Bergenas pankūku recepte

Foto: edam_majas/Instagram

Foto: edam_majas/Instagram

Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Similar news

Loading...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas