Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Biezpiena plācenīši: ātrā recepte brīvdienu brokastīm

Biezpiena plācenīši (Image by PublicDomainPictures from Pixabay)

Biezpiena plācenīši (Image by PublicDomainPictures from Pixabay)

Kā brīvdienas padarīt īpaši jaukas? Ar kopīgi gatavotām, gardām brokastīm un mūsu mājās ēdiens, ko šādos ģimeniskos rītos visi kopīgi labprāt gatavojam ir biezpiena plācenīši. Tie ir ne tikai ārkārtīgi viegli pagatavojami, bet arī ļoti, ļoti gardi.

Receptei nepieciešams:

  • 500 g biezpiena;
  • 2 olas;
  • 4 ēdamkarotes cukura;
  • Šķipsniņa sāls;
  • 1 tējkarote vaniļas cukura;
  • 100 g miltu;
  • Eļļa cepšanai.

Biezpiena plācenīšu recepte:

  1. Ar dakšiņu saspaidi biezpienu smalkāk (vai ļauj to darīt bērniem) ;
  2. Biezpienam pievieno olas, cukuru, sāli, vaniļas cukuru. Visu kārtīgi samaisi. Pievieno izsijātus miltus un vēlreiz kārtīgi samaisi, līdzi izveidojas viendabīga masa;
  3. Sagatavo sekojošo: bļodā ielej aukstu ūdeni, lēzenā pannā ieber miltus, uzkarsē pannā eļļu. Ar ūdenī samērcētu karoti ņem biezpiena masu, liec to miltos un uzmanīgi apviļā no visām pusēm, izveidojot plācenīša formu. Pēc tam to liec pannā un cep, līdz tie kļūst zeltaini no abām pusēm.

Pasniedz tos ar pūdercukuru vai skābu krējumu, vai abiem.

Brīvdienu brokastīs izmēģini arī kādu no šīm receptēm:

Biezpiena plācenīši (Image by PublicDomainPictures from Pixabay)

Biezpiena plācenīši (Image by PublicDomainPictures from Pixabay)

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Ielādējam...

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Saturs turpināsies pēc reklāmas