Jūs lietojat novecojušu pārlūkprogrammu, lapas funkcionalitāte var nedarboties. Mēs iesakām atjaunot Jūsu pārluprogrammu.

Saturs turpināsies pēc reklāmas

Debešķīgi garšīgas šokolādes kūkas recepte

Pixabay.com

Pixabay.com

Līdz ar Lieldienām 40 dienu gavēnis ir beidzies un ik gadu mūsmājās to atzīmē ar ļoti viegli pagatavojamu, bet debešķīgi gardu šokolādes kūku. Tā ir mūsu svētku galda centrs un pēc ieturētā gavēņa tā garšo pēc laimes! To saka arī bērni, lai gan viņu ēdienkarte gavēņa laikā nemainās. Kā šo laimes hormonu raisošo, brīnumgardo kūku pagatavot. Lūk, ļoti viegla recepte, ar kuru galā tiks jebkurš.

Šokolādes kūkas receptei ir nepieciešams

  • 3 olas
  • 200 cukurs
  • 200 milti
  • 200 sviests
  • 3 šokolādes (iesakām ņemt 2 tumšās šokolādes un 1 piena)

Recepte

  1. Ūdens peldē liec kausēties sviestu, pamazām pievienojot tam šokolādes gabaliņus;
  2. paralēli sakul olas kopā ar cukuru, pēc tam pievieno miltus;
  3. masai pievieno izkausēto sviestu un šokolādi, kārtīgi samaisi;
  4. Cepamtraukā ieklāj cepampapīru, lej iekšā sagatavoto šokolādes kūkas mīklu;
  5. Uzkarsē krāsni līdz 180 grādiem un liec kūku cepties;
  6. Cep kūku aptuveni 20 minūtes (svarīgi ir izņemt tā, lai vidus nav līdz galam gatavs, bet aukšiņa un malas ir nedaudz kraukšķīgas; tad, kad ir sajūta, ka vēl līdz galam kūka nav gatava, bet tā ir).

Šī šokolādes kūka lieliski garšo ar vaniļas saldējumu!

Labu apetīti!

Pixabay.com

Pixabay.com

Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas

Tev varētu patikt

Saturs turpināsies pēc reklāmas