Pixabay.com/
Šai dzirdās vistas zupas receptei būs nepieciešams:
- Vistas gaļa - daudzums atkarīgs no tā, cik gaļīgu gribat zupu (mēs parasti izvēlamies muguras daļu, jo muguras daļa maksā maz, bet zupā gaļas ir pieteikoši)
- 1 sīpols
- 2 burkāni
- Smalkie makaroni
- Pētersīļi vai lociņi
- Puvars
- 1 lauru lapa
- pipari
- sāls
- ūdens
Recepte, kas ļaus pagatavot dzidru vistas zupu
- Uzvāri ūdeni un liec vārīties vistu. Pievieno lauru lapu, piparus un nedaudz sāli;
- Ļauj vistai kārtīgi pavārīties (stundu kā minimums), ik pa laikam pielejot klāt nedaudz ūdens;
- Kad vista jau gandrīz gatava pievieno sīpolu un ripiņās sagrieztus burkānus;
- Kad burkāni pavārījušies izņem vistu un pievieno makaronus (šeit var likt jebkādus makaronus, pirms tam tos sadauzot nedaudz mazākos gabaliņos) ;
- Pievieno vēl sāli, ja tas nepieciešams;
- Sagriez vistu mazākos gabaliņos un, kad makaroni gandrīz gatavi, atkal liec katlā. Pievieno sagrieztu puravu un atstāj vēl uz 10 minūtēm zupu uz uguns;
- Gatavo zupu pārkaisi ar sasmalcinātiem pētersīļiem vai lociņiem.
Lai labi garšo!
Pixabay.com/
Šī raksta tēmas
Saturs turpināsies pēc reklāmas